Seura-asiakkaiden toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myy ja valmistaa Mia-Tuote Oy y-tunnus 0987465-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomeen ja ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät tai eivät sisällä arvonlisäveroa, tarjouksen/tilauksen mukaisesti.

Tilaaminen

Tarjouksen voi pyytää sähköpostilla osoitteesta miatuote@miatuote.fi tai soittamalla numeroon 03-2110700

Tuotteet voi tilata internetin välityksellä osoitteesta www.miastore.fi ostoskorin kautta, tai sähköpostilla osoitteesta: miatuote@miatuote.fi.

Tehtaanmyymälässä voimme auttaa pukujen suunnittelussa ja ottaa mittoja, varaa suunnittelulle aika asiakaspalvelusta. Voimme toimittaa myös sovitusvaatteet kokojen sovittamista varten tai valmistaa mallivaatteen ennen varsinaista tilausta. Kysy lisää asiakaspalvelusta 03-2110700 tai miatuote@miatuote.fi. Sovituspuvuista ei tule asiakkaalle kuluja ja ne voi palauttaa maksutta POSTIN ASIAKASPALAUTUKSENA asiakaspalautusnumerolla 605503 osoitteeseen:
Mia-Tuote Oy, Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere.

Lisätietoa pukujen tilaamisesta löydät oheisesta pukutilaus-ohjeesta.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus tulee tarkistaa huolellisesti.

Mikäli tilausvahvistukseen tulee jotain muutosta, pyydämme että asiasta ilmoitetaan meille mahdollisimman pikaisesti (mielellään 24 h sisällä), sillä tuotteet valmistetaan tilausvahvistuksen mukaisesti.

Maksutavat ja maksuehdot

Tuotteet ja niiden postikulut voidaan maksaa seuraavilla tavoilla:
Voimme laskuttaa seura-asiakkaita, mutta tällöin tilauksella täytyy olla nimetty yhteyshenkilö joka luovuttaa meille yhteys – ja henkilötietonsa. Yritysasiakkaiden täytyy lisäksi ilmoittaa y-tunnus. Maksuehto on 14 päivää ja tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä. Laskutuslisä on 5 €.

Mikäli tilaukselle nimettyä yhteyshenkilöä ei ole, emme myy tilaustuotteita laskulle vaan silloin maksu täytyy hoitaa muulla tavoin, kuten tehtaanmyymälässä käteisellä/kortilla tai tilaamalla tuotteet verkkokaupan kautta.

Verkkokaupan kautta tehdyt ostokset voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja Collector- lasku/osamaksulla. Verkkopankki – ja osamaksu-maksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee tilauksen koon ja materiaalivalintojen mukaan ja yleensä se on noin 3-5 viikkoa. Toimitusaika pyritään määrittelemään tilausvahvistuksen yhteydessä mahdollisimman tarkasti. Pyydämme kuitenkin huomioimaan että materiaalitilaukset ja painatukset saattavat vaikuttaa paljonkin toimitusaikaan, joten varaathan riittävän väljän aikataulun tilaukselle.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Postipakettien toimitusta voi seurata postin lähetystunnuksella.

Postituskulut määräytyvät lähetyksen painon mukaan voimassa olevien postin hintojen mukaisesti.

Yksittäiset pienet lähetykset pyrimme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan kirjeenä.

Voit valita toimitustavaksi myös NOUTO ja noutaa tilauksesi tehtaanmyymälästä Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere, tällöin ei tule toimituskuluja. Ilmoitamme joko tekstiviestillä tai sähköpostilla kun tilauksesi on noudettavissa.

Vaihto -ja palautusehdot

Mittatilaustuotteilla tai painetuilla/muuten asiakkaan toiveesta yksilöidyillä tuotteilla ei ole vaihto/ palautusoikeutta.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen miatuote@miatuote.fi tai puhelimitse: 03 2110700. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Jos käy niin ikävästi, että tuotteessamme on valmistusvirhe – otathan mahdollisimman pian virheen huomaamisesta meihin yhteyttä, joko soittamalla numeroon: 03-211 0700 tai sähköpostilla osoitteeseen: miatuote@miatuote.fi.

Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheemme pikaisesti tai vaihtamalla tuote uuteen vastaavaan.
Otathan huomioon, että mittatilaustuotteilla tai painetuilla/muuten asiakkaan toiveesta yksilöidyillä tuotteilla ei ole vaihto/ palautusoikeutta.

Takuu

Kuluttajasuojalaki määrittää tuotetakuun.
Tässä on kuitenkin myös kuluttajavastuu, takuu ei koske tuotteita joita on käytetty vastoin käyttötarkoitusta, laiminlyöty käyttöohjeita kuten pesuohje tai kohdeltu muutoin väärin.
Lisätietoa kuluttajasuojasta ja tuotevastuusta löydät www.finlex.fi, ottamalla yhteyttä kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi tai kuluttajariitalautakuntaan www.kuluttajariita.fi

Sovellettava laki

Mia-Tuote Oy soveltaa myydessään Suomen voimassa olevaa lakia, toimitusehdot nojautuvat nimenomaisesti kuluttajansuojalakiin.

Force Majure

Mia-Tuote ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti – tai tuontikiellosta viranomaisen päätöksestä, lakoista tai ulosmarsseista, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mia-Tuotteen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tietosuoja

Lue lisää: Mia‐Tuote Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste