Yritysinfo

Tamperelainen Mia-Tuote Oy on esiintymisasujen ja treeniasujen  suunnitteluun ja valmistukseen keskittynyt yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 lähtien asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Tähän mennessä kokemusta esiintymisasujen parissa on siis kertynyt jo 20 vuoden verran!

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan alusta loppuun omissa toimitiloissamme Tampereella Yliopistonkadulla. Tehtaanmyymälään on helppo tulla suunnittelemaan kilpailupukuja ja ryhmäasuja. Kauempana asuvia asiakkaitamme palvelemme joustavasti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Esiintymispukujen suunnitteluun erikostuneet  asiakaspalvelijamme auttavat aina mielellään teeman mukaisen idean saattamisessa loistavaksi esiintymisasuksi. Materiaalit valitaan maailman parhaista teknisistä neuloksista vastaamaan asiakkaidemme toiveita kestävyydessä, helppohoitoisuudessa ja mukavuudessa ulkonäköseikkoja unohtamatta.

Joustavien kankaiden ompeluun erikoistuneet ompelijamme valmistavat tuotteet. Osaamisemme näkyy valmiissa tuotteissa erinomaisena istuvuutena sekä laadukkaana työnjälkenä. Vahvuutenamme pidämme nopeita toimitusaikoja, sekä palvelua, jota on monesti kehuttu erittäin ystävälliseksi ja ammattitaitoiseksi.