Asut huippusuorituksiin
Asut huippusuorituksiin

Kisa-asut

1. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

2. Suunnitellaan yhdessä

3. Sovituskoot ja mallikappaleet

4. Tee tilaus

5. Tuotanto 5-7 viikkoa

6. Toimitus ja laskutus

YKSILÖLLISTEN KILPAILU- JA ESIINTYMISPUKUJEN TILAAMINEN

Valmistamme kilpailu- ja esiintymispukuja moniin eri lajeihin, mm: joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, telinevoimistelu, team gym, kilpa-aerobic, akrobatia, cheerleading, showtanssi, tankotanssi, taitoluistelu, muodostelmaluistelu, vikellys, taitouinti ja sirkus.

1. ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi

Soita meille, 03 2110700 tai laita sähköpostia miatuote(at)miatuote.fi, jossa kerrot haluavasi tilata kilpailupuvun. Kerro mihin lajiin pukua tarvitset, ja millaisia toiveita sinulla on puvun suhteen. Kerro ajatuksesi esimerkiksi kilpailuteemasta, mahdollisesti kilpailuohjelman musiikki, väritoiveita, tai muita puvun yksityiskohtiin liittyviä toiveita. Meille on tärkeää tietää milloin puvun tulee ehdottomasti olla valmis (eli ensimmäinen esiintymispäivämäärä), jotta tilausprosessi voidaan aikatauluttaa. On myös hyvä miettiä etukäteen budjetti, jonka rajoissa puvun valmistus tulee pysyä.

2. Suunnitellaan yhdessä

Sitten voimme aloittaa puvun suunnittelun. Jos asut Tampereella tai pääset kauempaakin käymään meillä paikan päällä niin voimme sopia pukusuunnitteluajan. Yhdellä pukusuunnittelukerralla saamme yleensä suunnittelun, sekä materiaalivalinnat ja mitoitukset kerralla kuntoon. Jos et pääse paikan päälle niin voimme hoitaa suunnittelun etänä, kyselemme sinulta toiveitasi tarkemmin, ja teemme sinulle luonnoksen puvusta. Voimme lähettää postitse nähtäväksi tilkkuja materiaaleista, joista voit valita mieleiset. Materiaaleja meiltä löytyy runsaasti, ja tarvittaessa voimme tilata uusia materiaaleja. Luonnoksen tekemisestä emme veloita mitään, ja luonnosta voidaan vielä muokata kommentoinnin jälkeen.

3. Sovituskoot ja mallikappaleet

Oikean koon löytäminen: yksittäisissä puvuissa annamme ohjeet mitä mittoja tarvitsemme, ja voitte ottaa mitat kotona ja lähettää tiedot meille sähköpostitse. Joukkuepukutilauksissa oikeat koot sovitetaan sovituskokojen perusteella, eli lähetämme teille riittävän määrän peruskaavoillamme valmistettuja pukuja (tai haalaripukuja), ja sovitatte niiden avulla sopivimman koon. Varsinaisen kilpailupuvun kaava muokataan peruskaavamme ohjalta, jolloin mitoitus on sama kuin sovituspuvuissa.

4. Tee tilaus

Kun puvun malli ja koot ovat selvillä voit tehdä tilauksen. Tilaus tulee tehdä kirjallisena meille sähköpostitse. Tilauksesta tulee ilmetä toki tilattavat tuotteet, mutta myös selkeästi tilaajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ja toimitusosoite, sekä laskutusosoite. Tilauksen tekemisen jälkeen muistathan palauttaa sovituskoot meille ilmaisella postin asiakaspalautuksella.

5. Tuotanto 5-7 viikkoa

Tilauksen tekemisen jälkeen saat meiltä tilausvahvistuksen, jossa vahvistetaan myös toimitusaika. Tuotanto 5-7 viikkoa lasketaan siitä, kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot ja materiaalit pukujen valmistamiseen.  Yksittäiset puvut toimitamme jo 3 viikon aikana, ja joukkuepuvut 5 viikon aikana. Ennen varsinaista tuotantoaikaa tulee varata riittävästi aikaa suunnittelulle, kokojen sovittamiselle ja mahdollisille materiaalitilauksille. Näistä kaikista asioista annamme tarkempia tietoja sen mukaan millaisesta tilauksesta on kyse. Isommissa seurapukutilauksissa (yli 30 kpl) ja painatettavissa tuotteissa toimitusaika saattaa olla pidempi, max 7 viikkoa.

6. Toimitus ja laskutus

Toimitamme tilatut asut sovittuna ajankohtana antamaanne toimitusosoitteeseen postitse. Toimituksesta veloitamme toimituskulut paketin painosta riippuen. Yksityisille asiakkaille valmistetut tilauspuvut tulee pääsääntöisesti maksaa etukäteen. Seuroille toimitetut joukkuepuvut laskutamme pukujen toimittamisen yhteydessä. Maksuaika on 14 päivää.

Seura-asujen, kuten edustus- ja treeniasujen tilaaminen sujuu samaan tapaan:

  1. Kerro meille minkä tyyppisiä asuja seuranne tai joukkueenne tarvitsee. Mallistostamme löytyy erittäin kattava valikoima treeniasuja, kuten shortseja, trikoita, lämmittelyhousuja, toppeja, paitoja, lämmittelytakkeja, edustustakkeja, muodostelmaluistelun harjoitushelmoja, ja paljon muuta.
  2. Jos perusvalikoimasta löytyy tarpeitanne vastaavia tuotteita sellaisenaan, niin voimme lähettää ensin mallikappaleita tuotteistamme, tai sovituskokoja valitsemistanne malleista. Tilkkuja värivaihtoehdoista lähetämme toki myös.
  3. Jos haluatte muokata perusmalleistamme yksilöllisempiä tuotemalleja, niin suunnittelijamme auttavat oman näköisen seura-asumallistonne suunnittelussa.
  4. Painatukset tai strassilogot saatte kätevästi myös meiltä, tai halutessanne voitte hoitaa painatusasiat itse paikallisen painotalon kanssa.
  5. Meillä perusvalikoima ja materiaalit ovat jatkuvia, joten lisätilauksia malleistanne voitte tilata vuodesta toiseen jopa yksittäiskappaleina.
  6. Käyttämämme materiaalit tilataan Euroopan isoilta tehtailta, joiden laadunvalvonta on tarkkaa ja materiaalit on valmistettu ekologisesti vihreitä arvoja kunnioittaen. Valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan omissa toimitiloissamme Tampereella.
  7. Tilausten toimitusaika on hieman riippuvainen tilausmääristä, mutta pyrimme max 6 viikon toimitusaikaan myös suuremmissa tilausmäärissä. Painatukset tuovat noin 1 viikon lisää toimitusaikaan. Laskutamme tilaukset seuran antamaan osoitteeseen tuotteiden toimituksen jälkeen.